fredag 21 maj 2010

Helg och grejer

Åh, dessa sega dagar med värme som säkert kommer att utmynna i ett hejdundrande åskväder. Sover dåligt, äter som en kratta, tränar håglöst - ja, det är ingen ände på i-landsproblemen.

Nu stundar helg och redan om ett par timmar ska jag träffas på en filt i Vasaparken och dricka sånt med bubblor i och prata och skratta.

I morrn ska jag först vara lite purken och sedan ska jag gräva, så och vattna på lotten och därefter är det vårtjosan hemma hos Anna och det ska bli så trevligt, så trevligt.

Nu ska jag bara orka lyfta på ändalykten och ta mig hemåt.

7 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Det lät som en trevlig helg du har framför dig. Om du vill- och minns det- så kan du hälsa Anna och tacka för beställningen av fågelnålar. De var roliga att göra.

Anna sa...

Hälsningen framförd av sig själv liksom!

Det ska bli kul att ses i kväll, Cruella. Skönt att det inte var Lotten utan lotten som skulle sås och vattnas, jag blev lite orolig där ett tag.

Bloggblad sa...

Nu har helgen redan varit så allt det där är väl gjort redan...

Jag som faktiskt aldrig gnällde över vintern, jag kan nog tillåta mig att gnälla över värmen - sen när den kommer. Fast, jag brukar faktiskt inte göra det, jag håller mig inne om det blir för varmt. Har jättesvårt att tåla för mycket sol, så jag frestas aldrig att ligga och gassa.

ab sa...

Men var det bloggträff...?

cruella sa...

Nej, inte bloggträff. Fast nu för tiden tenderar det dyka upp bloggare i alla fall:-) Så vad ska man kalla det då...?

ab sa...

Jag undrade, för du satte en länk på ordet träffas som om det vore bloggträffbloggen, men länken ledde ingenstans. "Sidan finns inte." Jag bor ju mer eller mindre runt hörnet, så jag trodde jag missat något.

cruella sa...

Nej, träffas var en annan länk, till en kompis/bloggare som skrev på en viss adress förut. Nu har den tidningen flyttat hela alltet utan hänvisning. Därav länken ut i ingenstans.