onsdag 5 maj 2010

On a happier note

Den som råkar se vad jag har för mig på Facebook vet redan att vi har blivit med odlingslott. Men riktigt hur fina fisken det är vet ni inte förrän ni kollat in.

7 kommentarer:

Anonym sa...

nämen nämen nämen åååååååå!

pärlbesatt sa...

Nämen är det DÄR? Ooooh, joy. Och, oh aviiiis. Fast jag inte skulle veta vad jag skulle göra av den, men ändå, det är ju så sjukt vackert där.

cruella sa...

Nä, det är ju lite det. Vad ska man göra? Odla kryddor, potatis och blommor samt plocka rabarber och svarta vinbär. Vattna och dra lite ogräs. Sitta på en stol med näsan mot solen och glo med en kopp kaffe nära till hands.

Du är så välkommen!

Cecilia N sa...

Det låter som ett kalasställe!

Men planera inte så in i baljan! Sätt dig på den där stolen första året och känn in och klura ut vad du inte kan klara dig utan nästa år.

Dock anar jag att du kanske bör hålla nån sorts ordning under det där stolåret, så inte för mycket o- gör sig ärenden till din plätt.

cruella sa...

Nä, trädgård och planering är inte mina starka sidor, Cecilia. Det blir mycket stol, sol och bok!

Men potatis, kryddor och blommor gillar jag!

Anonym sa...

Om jag säger odlingslott till mina barn, ryser de. Vi hade 100kvm ute i Slagsta under ett antal år och barnen tyckte att det var ett straff. Trots att de inte behövde hjälpa till om de inte ville. Till slut la vi ner projektet eftersom det blev väldigt dyra grönsaker.

Masarinmamman sa...

Grattis säger jag! Inget slår lite jord under naglarna. Och så behändigt med en lott med plats för potatis och en skön stol. Du kommer bli hooked det känner jag på mig :-)