torsdag 1 april 2010

I have a theory

När det gäller aprilskämt har jag en teori som går ut på att indignationen måste slå till innan hjärnan kopplas på - då kan nästan vilka vansinnigheter som helst passera. Jag har gjort ett litet experiment på en blogg som tyvärr måste förbli hemlig, och det ska bli väldigt intressant att se vad som händer.

5 kommentarer:

Elisabet. sa...

Bland de bästa aprilskämt jag varit med om, var den som Sydsvenskan hade för några år sedan. Då hyrde dom in en skådespelare som iklädde sig Påvens roll och så gick han omkring i LUnd .., besökte Katedralskolan .., vinkade från Domkyrkan eller om det var rådhuset och människor föll på knä och gjorde korstecknet ,-)

Påve Bengt eller vad han nu kallade sig .., det var helt underbart!

Kvällstidningen Kvällsposten hade ringt Vatikanens kansli för att kolla om påven verkligen befann sig i Malmö .-))

cruella sa...

Ja, är man stark i tron så är väl det mesta just... troligt:-)

Förra året gick folk igång fullständigt här när DN påstod att Skistar skulle glasa in Hammarbybacken.

Typiskt indignationsskämt.

Cecilia N sa...

Kusten blev lite avis på att Jämtland har haft besök av George Clooney i vinter. Antagligen var det upprinnelsen till berättelsen om att han är på väg hit för att spela in en film i Hemsö fästning.

Jo, för den amerikanska regissören John Taylor hade hört talas om kommunalrådets idé om ett James Bond-land på fästningen.

Skulle tro att såna rykten går som löpeldar över världen ...
Nå, kommunen skulle vara medfinansiär i filmprojektet, 7,5 miljoner eller nåt.

Njae, det bästa aprilskämtet jag vet stod min pappa för. Men det har jag säkert berättat om nånstans, kanske hos Lotten förra året?

Cecilia N sa...

Nähä, hos Lotten 2008 (länken i dagens inlägg) fanns bara det näst roligaste. Även om det utfördes på fler. Det roligaste gjorde han "mot" en vän.

Cecilia N sa...

Vill väldigt gärna bli upplyst om annan blogg om det går för sig.