måndag 28 juni 2010

Sista momangen

Nu är det nära. I morgon förmiddag lyfter planet från Kastrup, förhoppningsvis med oss alla fem ombord. San Francisco är första anhalten och där stannar vi i tre fyra dagar tills vi har landat ordentligt och ätit oss mätta på skaldjur och vad man nu äter.

Här i Skåne har vi hunnit fira midsommar och bada i det inte alls så iskalla havet. Säkert minst 16 grader och för det får man vara tacksam i juni. Sillat och grillar har vi också gjort. Vinat och svinat och ölat och brölat har andra gjort, åtminstone på midsommarafton. Dagen efter var det väldigt lugnt i byn.

Nu är det packning i Charlie Chaplin-fart och sedan ska jag inte sova på hela natten utan bara ha resfeber, vad nu det ska vara bra för.

7 kommentarer:

Elisabet sa...

Ha nu en sååå trevlig resa! Var rädda om er! Njut av tillvaron!

Ullah sa...

Åh, vad spännande!

Översättarhelena sa...

Hoppas ni får en riktigt härlig resa!

Catta sa...

Ha det underbart!

Annaa M sa...

Åh, vad roligt det låter! Inser plötsligt hur länge sedan det förekom familjeresor hemma hos oss. Men allt har ju sin tid, och några har det lite kortare! Hoppas ni får det jättebra nu och att försommarstressen snabbt är glömd.

Howdy Sailor sa...

Jag brukar föreslå en enda sak till alla som besöker SF: Åk ut till Alcatraz! Fantastiskt vacker ö med alla blommor och en riktigt rysligt spännande historia.

cruella sa...

Howdy: Alcatraz var över alla förväntningar! Hur spännande som helst. Och ruskigt. Även förhärdade brottslingarnas levnadsvillkor kan väcka medlidande.