onsdag 3 september 2008

Bara regn hos mig

Ring P1 kan man inte lyssna på, men jag orkar faktiskt inte gå och stänga av radion. Nu är det visst en bibeldåre. Programledaren har påtagligt svårt att hålla sig för skratt. Inte så proffsigt men ganska roligt.

Den självförbättringsimpuls som brukar följa med höstvindarna har ännu inte infunnit sig. Därför sitter jag fortfarande här i soffan i mjukisbyxa och dricker halvkallt kaffe i stället för att ge mig ut på en stärkande promenad följd av något GI-godkänt. Det är lite boring att vara hälsosam. (Inte för att jag har försökt några längre stunder.)

SJ vill ha 5 000 minst för att frakta mig och familjen till Jämtland och hem igen i jul. Är det fasoner det? Det kanske rentav får bli lite miljöförstörande FLYG!

10 kommentarer:

PGW sa...

Miljö är för mesar. Boka flyg.

:-)

cruella sa...

Blekgrön: Det lutar åt det. Eller BUSS! Då får man nästan åka ända till dörrn;-)

Anonym sa...

Gaah, äe det redan dags att boka? Trist att det ska vara så snordyrt.

Anonym sa...

SJ har nog inte lagt ut sina rabattpriser och sådant än; det gör de tre månader före avresedatum. Så kolla igen om någon vecka.

Howdy Sailor sa...

Med tanke på att Jämtland ligger mitt i Sverige (ganska i alla fall) tar du dig dit med bil på en dag. Har du ingen bil kan ni lifta. Låt en söt unge hålla upp tummen.

cruella sa...

Ullah, jag fattade det efter ett tag, så nu har jag lagt in en påminnelse till kvällen före - ska hänga på låset vid midnatt...

Cecilia N sa...

Och i värsta fall (om inte rabattbiljetterna blir era) så finns ju som sagt bussen. Fast till dörrn var nästan att överdriva va? Men, jäm(t)för man med flyg, så visst.

Anonym sa...

5000:-??? Håller med PGW. Och kasta batterierna i sophinken också. För att fullfölja liksom.

TrickyTricky sa...

Tåg är ju nästan alltid dyrare än flyg, det är ett systemfel här och inget händer.

MonasUniversum sa...

Du, jag behöver komma i kontakt med dig angående Christina. Kan du maila mig; mona@igt.se