måndag 10 november 2014

9. 5 saker jag borde ta tag i

Lätt! Jag borde se till att få undan de sista av Kinakartongerna. Då kanske jag även hittar de där fina presenterna som jag för mitt liv inte kan förstå var de är. Och hårtorken. Vidare borde jag sätta någon sorts påminnelse i god tid innan fars dag och andra (och viktigare) bemärkelsedagar så att jag inte varje gång måste gratta med ett sms och säga att det kommer något fint i posten någon dag senare. Fast på det viset blir i och för sig firandet lite mer utdraget och det kanske är roligt? Jag borde förstås kasta bort de numera vissna men tidigare helt fantastiska gladiolusarna som står i vardagsrumsfönstret och slukar det lilla som finns av dagsljus. Och så borde jag det där gamla vanliga: äta bättre och sova mer.

Det blir som det blir.

2 kommentarer:

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

ja oj vad många borden jag samlat på mig när jag bara gått omkring och haft ont. Hemmet förfaller och jag med det. Men i kväll kom värsta städrycket över mig och kylskåpet blev städat och putsat

cruella sa...

Bravo! Ja, plötsligt händer det:-) På tio minuter fick jag undan en av de kinesiska surdegarna. Nu är det bara resten kvar!