tisdag 20 september 2011

Lista

Brukar du komma i tid? Det är tyvärr lite skralt med det. Jag är tidsoptimist eller kanske snarare gå-hemifrån-förlamad. Men jag är sällan mycket sen, och jag missar inte tåg och sånt.
Har du bra kondition? Ja, om jag använder den till att gå snabbt. Annars har jag nog lite väl klent blod igen, tror jag. Otänkbart att springa just nu.
När blev du fotad senast? När jag simmade i Årstaviken i torsdags!
Hur känner du dig nu? Lätt stressad och ganska eftermiddagsdippig.
Vanligaste färg på dina kläder? Grå, svart, ljung. Åtminstone höst- och vintertid. Gladare på sommaren, vilket ju är bakvänt egentligen.
Blir du bra på bild? Oh no.
När och varför grät du senast? En skvätt i går kväll när jag inte kunde somna på två minuter som jag brukade utan började tänka på allt som är grått och som kan gå snett.
Var det pinsamt att svara på det? Nä.
Hade du en bra kväll i går? Ja, rätt så. Sjöng för första gången i en ny kör, franskspråkig till största delen. Sedan lite sofftrevnad därhemma.
Din favoritdryck på morgonen? Kaffe.
Kan du laga mat? Jajamensan.
Är du nyttig? Konstig fråga. Nyttig för vem?
Är du blyg? Inte så värst, tror jag.
Vilken tid gick du upp i dag? Kvart över sju.
Hur mycket krävs för att du ska bli full? Tre snabba pints eller motsvarande antal glas vin? Situations- och formberoende.
Har du spytt offentligt? Inte sedan jag var magsjuk på en tågluff i Frankrike.
Hur många timmar sover du? 7-8 timmar.
Vad sa du senast? Inte riktigt som vanligt ändå.
Var du på festival i somras? Nej, inte ens på O-Ringen till min stora bedrövelse. Fast man kanske får räkna Kiviks marknad?
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Beror ju på vad saken gäller.
Vad skulle du behöva nu? En rejäl kopp kaffe, i och för sig lätt ordnat.
Har du snygga skor? Jag går i alla fall inte i skor jag själv tycker är fula.
Vad var det första du sa i morse? Sånt kan jag inte komma ihåg.
Sov du i din egen säng i natt? Ja.
Har nån annan sovit i din säng i natt? Maken.
Har du körkort? Ja, ett 28 år gammalt.
Är du ensam nu? Yes, på min kammare.
Vad ser du fram emot mest denna vecka? Hm, att det ska bli helg? Att det är en ganska kravfri vecka med bara jobb och inga övernattningsgäster? Ikväll ser jag fram emot en öl med maken och hans engelska hot shot lawyer till kusin.

3 kommentarer:

Elisabet. sa...

Tack du, som delar med dig!

Miss Gillette sa...

Att man klär sig färgmässigt galet har jag också tänkt på. Delvis kan det ju bero på att det är fett ont om tjocka vinterbrallor i limegrönt och andra fruktiga färger, men faktum är att vädret påverkar humöret som i sin tur bestämmer vad man plockar fram ur garderoben. För mig kan det ibland ta emot väldeliga att kränga på mig ett plagg i en frivol färg när snön yr utanför rutan, men jag har faktiskt börjat försöka klä mig färgglatt under den murriga tiden på året. Jag är ofta ensam om det, men jag är inbilsk nog att tro att det piggar upp för dem som ser mig, så jag kör på.

Johanna Stålros sa...

Tack för att du delar!!! Kram Johanna