tisdag 23 juni 2009

Visst vill ni veta

Ahahahalla utom jag har fått sommarlov här på firman. Jag sitter och skriver ett urtråkigt sista yttrandeprotokoll från sista sammanträdet tvärs över vattnet. Lokalpolitik kan få den mest intresserade att vissna och dö. Efter att först har skrikit i frustration. Ack vad barnsligt.

Hemma sprudlas det av sommarlovslediga barn, eller ja, dotern. Det gås på Eriksdalsbadet, cyklas till Långholmen, has picknick... ett elvaårssommmarlov i all sin ljuvliga enkelhet. Trettonåringen borde hoppa höjd och skutta häck men har drabbats av blues eller kanske bara utmattning efter att ha kickat bollar i olika storlek på foten i sisådär fyra dygn. Det finns liksom ingen hejd när han kör in på smalspåret. Femtonåringen kutar i sicksack upp och ned för en fjällsida och hittar kontroller på långt håll. Pannbandet han absolut inte behövde ligger hemma och nyss ringde han och behövde ett litet förskott för att köpa ett pannband. Jomenvisst.

I morrn drar jag och elvaåringen hit för ett par dagars fladdriga väggar och stånkande på hårt underlag. Håll tummarna för att jag i afton (efter Barnaby så klart) hittar: tält, ryggsäck, spritkök, rödsprit, badkläder, liggunderlag x 2, sovsäckar, kuddar, varm tröja, shorts och myggstift.

Från busshållplatsen är det minst 4 kilometers promenad. Det blir intressant.

Inga kommentarer: