torsdag 23 april 2009

Litet huvud

Igår kväll var det fest. Idag är det pest.

Skämt åsido - för att må kass mår jag ovanligt bra. Karaoke, styrdans och styrdans till karaoke. Men har som bekant inte roligare än man gör sig.

Nu ska jag skriva kommunfullmäktigeprotokoll. En helt annan sorts rolighet.

4 kommentarer:

/ingrid sa...

Sitter på hotellrummet i London och kollar mejl o läser bloggar. Egentligen är det söndagsvinsinlägget jag vill svara på men det var ju så länge sen så jag går in o babblar här på nyaste istället -- låter som en underbar söndag o vin halv tio är välan en utmärkt tidpunkt, trodde först det var förmiddagen du menade, då hade jag kanske höjt ett ögonbryn.
I söndags morse var jag på Arlanda och mötte där en gammal bekant som skulle på golfresa på Irland. Tyvärr hade hon dock stukat foten och haft en arg och smärtsam natt och nu ville hon ha ÖL (klockan var ännu inte nio) och STOR och STARK skulle den var. Eftersom hon var halt o lytt gick jag och shoppade största värsta ölen, vänder mig om med brickan och kan då säga godmorgon till chefen och en kollega som ska med samma plan. Ehum.
I morgon åker jag hem. London är underbart men jag har hunnit tröttna på instrumentalversionen av ABBA på panflöjt som går som en evighetsslinga i frukostrummet.

Kajsa sa...

Styrdans till karaoke låter onekligen roligare än fullmäktigeprotokoll. Fast man ska icke förakta ett välskrivet protokoll.

Malin B sa...

Kära du, om du vore i närheten skulle jag alltså aldrig behöva diska och fixa iordning efter fikat! ;)
Så bra!!!
Fast i ärlighetens namn ÄR jag en "fixare", jag störs inte nämnvärt av hushållssysslorna. Fast det kan dock vara trevligt att få sällskap!

Tessan sa...

Hehe.. det lät lite intrressnt *skrattar*