fredag 17 december 2010

Julstämning

Jag orkar inte bidra med någon vidare stämning själv, men till er som av någon anledning ännu inte hittat till Fru Decibel ger jag en länk till fordom.

Om inte Alice hade blivit Årets bloggare så vet då inte jag!

5 kommentarer:

Elisabet. sa...

T a c k för tipset! Började läsa lite-lite, ska ta mig kaffe och läsa resten om en stund. Fantastiskt!

Fick hon bloggpriset?

cruella sa...

Alice var född 1906, så det blir väldigt postumt i så fall;-)

Fru Decibel sa...

Alice tackar för uppmärksamheten genom sin ännu icke postuma brorsdotter.

Miss Gillette sa...

cruella: Apropå ingenting alls i denna bloggpost kan jag meddela att jag nu har köpt en bloggflöjt och har börjat leta noter att börja om med (jag köpte en barockflöjt vilken är lite olik den skolflöjt jag spelade på förra årtusendet, så det blir till att lära ny fingersättning). Du var ju också hugad, så jag undrar om du har några tips om musik som kan vara lämplig att börja med. (Har fått löfte om att rota i musikskolans på orten notförråd, men det är ju så läääänge tills terminen börjar och jag är så otååålig som man bara är när man just fått pippi på nånting.)

God fortsättning vill jag också önska. Hoppas julen har varit lugn och fin.

cruella sa...

Miss G: Sagt och gjort är alltså din paroll:-) Jag har inte kommit så långt ännu.

När det gäller ombörjarmusik ska jag ta och fråga min goda vän och gamla granne, jag kan tänka mig at hon har fina tips på annat än Köp varm korv.

Julen har varit som julen brukar: Ljus och viss salighet varvad med frustration och hemlängtan. Jämtland vilar under ett halvmetertjockt täcke av pudersnö.