lördag 25 juli 2009

Festival

Bråda tider när man har semester vill jag lova. Är man inte i Hultsfred och lyssnar på The Hives och Metallica tillsammans med 35 000 andra så springer man orientering med 12 000 nylonklädda skogstomtar av alla kön och tjocklekar. Och gör man inte det så har man kommit hem och tvättar maskin på maskin med sumpluktande och knappt identifierbar tvätt.

Men annars så. Är det ganska avkopplande med sommarledigt.

5 kommentarer:

Annaa M sa...

Saknar lite det där festivalunket, när flickorna kom hem med allt genomsurt, inklusive dubbla par converse, naturligtvis de nya kritvita. Orienteringar har jag sluppit, gu´ske lov.

Tessan sa...

HINNER du verkligen vara sommarledig? *ler* Kul att du tog dig tid att träffa oss i alla fall.. även att vi just då inte var såna där skogstomtar :)

Kajsa sa...

Det finns få saker som sunkar till kläderna som en svensk sommarfestival. Det är något med blandningen av regn, smuts och gammal öl, kanske?

Chrsitina sa...

Hahaha! Söta vännen :) har du sååå mycket att göra på semestern??? Jag trodde du låg i solstolen ... TACK för sms! När ska vi ses nu då???

Anonym sa...

咕蒂咕蒂,古德曼,咖啡,諾亞方舟,米世代,中法料理,葡萄酒,葡萄,高盧,紅眼樹蛙,亞瑪遜,音樂餐廳,幕府壽司,佐佐義,咖啡,異國麵坊,竹林亭,便宜,掌櫃,貝果,東西廚房,火鍋,江南,素食館,蒂皮屋,紐奧良,音樂餐廳,爵士,咖啡,蟳之屋,居酒屋,巴黎,溫馨小館,蓮西亞,明日,馬卡來,奧瑪,烘培餐聽,西班牙,黛麗莎,布花園,冒煙的橋,花草,園藝,沙發餐廳,餐廳,哈里歐,咖啡,愚人花園,串門子,古柏鎮,棒球,韓式烤肉,韓式烤肉,味蕾工坊,輕食餐廳,餐廳,咖啡館,咖啡,主題餐廳,蘭亭香,炭火,五角冰舖,咖哩拉麵,咖哩,御菇園,料理,壽司,香子屋,向下走