onsdag 31 december 2008

Gott nytt år yeah

Inte ett ord om goda föresatser. Nope.

Jag bär julmaten framför mig, kan man säga. Förödande att gå ned i varv på det här viset. Längtar lite stunsiga debatter och korridorspring. Snart.

Hyggligt år. Långt i vissa avseenden, mycket kort i andra. Vad jag nu menar med det. Tiden är ett underligt djur.

Funderar över framtida jular. Ett genombrott kan vara på gång. Ut ur familjens för all del rätt bekväma tvångströja och ut på fjällvidderna. Ja, efter knäck och julskinka hos mamma förstås.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ett härligt alternativt julfirande du funderar på!!!!!! Jag önskar dig ett härligt nytt år, oavsett i vilket tempo det kommer att gå :)

Anonym sa...

Jag ska spana efter dig på vidderna. Åker till Östersund på söndag för att fira bröllopsdag på måndag och gå på hockey i Östersund på tisdag. Ett firande helt i min smak!

cruella sa...

Åh, då har vi ju åååååkt! Sticker mot Stockholm med tåget i eftermiddag... Men ha så kul i Östersund med hockeyfirandet. Och känner du någon som gillar flacka fina skidspår på 400 meters höjd och viss fjällutsikt så tipsa om Svartsjöspåren vid Brattåsen (blinkmasten, du vet).

Gott nytt år!

Anonym sa...

Jag har pratat hela julen om att åka bort nästa år. Hoppas hoppas!

Kajsa sa...

Fjällvidder är ett mycket bra ställe att fira jul på.

Kajsa Bergman Fällén sa...

Låter toppenskönt att bara lämna allt och åka bort över jul. Det ska jag också göra så fort N är så stor att hon är kul att ha med sig nånstans :)